Laatste nieuws

156 berichten gevonden

KNZB start campagne Code Blauw voor sportief en respectvol gedrag

10-10-2017 nieuwe Code Blauw campagne ’Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, hoe gedraag ik me in het zwembad en langs de kant.’ Met de campagne wil de KNZB sportief en respectvol gedrag stimuleren en het sportplezier vergroten.
 

Verslag deelname NK Estafette

29-09-2017 Afgelopen zondag was het dan zover. De wedstrijdafdeling van WZ&PC Purmerend was met zijn jongste meidenteam aanwezig bij het NK estafette in het Pieter van den Hoogenbandstadion te Eindhoven.. Alleen de beste 20 teams mogen aan deze wedstrijd deelnemen. Joy, Angelina Tessa en Evy wisten zich…

Zondag 24 september: NK Estafette te Eindhoven

22-09-2017 Aanstaande zondag is de NK Estafette, voor WZ&PC Purmerend zal er 1 team aan de start verschijen. Een meisjes team bestaande uit Joy Willekus, Tessa Hartel, Evy Rozeboom en Angelina Rolman.
Veel succes meiden!!!!
hun resultaten zijn te volgen via live-timing

Erno Vriens Landskampioen 10 km open water

04-09-2017 Afgelopen weekend was ook de NK open water zwemmen.
Namens WZ&PC deed Erno Vriens mee.
Jaren zwemt hij al mee aan de top en nu is het hem dan toch gelukt: hij is landskampioen geworden op de 10 km bij de jeugd.
Op de 5 km is hij 2e geworden.
Super gedaan, van harte gefeliciteerd,…

Het eerste zwemweekend zit er al weer op

03-09-2017 Afgelopen vrijdag is een groep van 18 zwemmers richting Werdohl Duitsland vertrokken voor de start van het nieuwe seizoen. 
Het begon met flinke regen, maar op zaterdagochtend werd het droog en dat is het gelukkig de rest van het weekend ook gebleven.
De groep kan met een tevreden…

bericht 1 t/m 5
vorige-1-2-3-4-5-volgende