Einde leszwemmen bij WZ&PC Purmerend

ingevoerd op 30-03-2018

Gepubliceerd:

Laatst gewijzigd: 30-04-2018 | 14:10:15

Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze zwemmers,

 

Sinds jaar en dag kunt u bij WZ&PC Purmerend terecht voor ABC-zwemmen. De concurrentie wordt echter steeds groter en het aantal kinderen dat bij ons komt zwemmen neemt af. Hierdoor is het voor ons financieel niet meer haalbaar om het ABC-zwemmen te blijven aanbieden. Dat betekent dat WZ&PC stopt met ABC-zwemmen. De laatste zwemles is op 17 juli 2018.

 

Wij hebben afspraken kunnen maken met SPURD (zie optie 1), maar u bent natuurlijk ook vrij om zelf te kiezen (optie 2).

1. Doorstromen naar SPURD

De lessen blijven doorgaan zoals u van ons gewend bent. In de laatste periode van dit seizoen introduceren we de nieuwe zwemjuf/-meester van SPURD bij de kinderen. Dinsdag 26 juni is de laatste mogelijkheid om af te zwemmen bij WZ&PC. Na 17 juli stroomt uw kind door naar het ABC-zwemmen bij SPURD. U hoeft hiervoor niet op de wachtlijst. U wordt uitgenodigd voor een gezamenlijke informatieavond met zowel WZ&PC als SPURD om u te informeren over de overgang, maar ook om u te informeren over de prijzen, tijden en voorwaarden die gelden bij SPURD.

2. U kiest zelf een andere zwemschool

Dit betekent dat u zelf op zoek gaat naar een andere zwemschool voor uw kind. De maand april wordt niet in rekening gebracht en de opzegtermijn vervalt. De laatste zwemles is op vrijdag 13 april. Let op: de opzegging moet via mail (ledenadministratie@wzpc.nl) vòòr 15 april binnen zijn.

 

Belangrijk: Wanneer wij van u geen bericht ontvangen, gaan we er van uit dat u doorstroomt naar SPURD.

We kunnen ons goed voorstellen dat u veel vragen heeft. U kunt deze vragen stellen aan de zaalhoofden (Joke , Martin, Laura, Wilma). Of via mail aan leszwemmen@wzpc.nl.

 

Het gaat ons aan het hart en we willen u bedanken voor het toevertrouwen van uw kind aan onze vereniging. U kunt overigens nog steeds bij ons terecht voor Swimkick, Sterrenplan, Zwemvaardigheid, Trimzwemmen,  Wedstrijdzwemmen  en Waterpolo.

 

Met sportieve groet,

Bestuur WZ&PC Purmerend