Geschiedenis WZ&PC

U bent nu op de website van de zwemvereniging WZ&PC Purmerend. Een zwemvereniging met een rijke historie vanaf 1923. Het is een gezellige, bruisende vereniging met een paar honderd leden. Binnen de vereniging zullen wij met ingang van het nieuwe seizoen (sept.2018) geen ABC zwemlessen meer aanbieden. Wel kan je bij ons terecht voor swimkick, sterrenplan trimzwemmen en zwemvaardigheid.

Natuurlijk kun je als je eenmaal een zwemdiploma hebt ook eens kijken of je wilt meedoen met wedstrijdzwemmen of waterpolo . Op sportief gebied in de diverse competities doet WZ&PC Purmerend goed mee zowel regionaal als landelijk. Vaak worden er wedstrijden georganiseerd in het zwembad waar wij ook trainen: het Leeghwaterbad in Purmerend. 

Alle sportieve prestaties gaan gepaard met veel plezier onderling. Dit niet alleen onder de zwemmers maar zeker ook onder de vele vrijwilligers die ervoor zorgen dat de vereniging zoveel kan doen. Mocht u geïnteresseerd zijn om eens mee te zwemmen,  vrijwilliger of sponsor te worden mail dan naar één van de contactpersonen die zijn elders te vinden op deze website.Bij onze vereniging kun je altijd terecht. Wij geloven in de vereniging en hopen van harte dat u ook de stap durft te wagen door lid te worden van WZ&PC Purmerend, voor heel veel zwemplezier!!!!

Inmiddels bestaat WZ&PC Purmerend al weer 95 jaar 1923-2018