Hieronder vindt u informatie over zwemles bij WZ&PC Purmerend.

 

Hoe werkt dat leszwemmen bij WZ&PC Purmerend?

WZ&PC Purmerend geeft zwemlessen op de dinsdag- en vrijdagavond van 18:00 tot 18:40 uur. De zwemlessen worden gegeven in een groep en hebben een duur van 40minuten. WZ&PC Purmerend heeft gediplomeerde zweminstructeurs op de kant en in het water “staan” die u kinderen alle zwemslagen kunnen bij brengen.

Welke diploma’s kun je halen bij WZ&PC Purmerend?

WZ&PC Purmerend is een volgens het Nationaal Raad Zwemdiploma’s (NRZ) bevoegd opleidingsinstituut voor diploma zwemmen. En geeft zwemles in alle mogelijke zwemdiploma’s (ABC-Diploma en Zwemvaardigheid 1,2 en 3).

Wat kost dat leszwemmen bij WZ&PC Purmerend?

Wanneer u kind gaat leszwemmen bij WZ&PC Purmerend dient zij lid te worden van de vereniging als ABC-zwemmer. De kosten die hieraan verbonden zijn staan onder het kopje tarieven.

Waarom WZ&PC Purmerend?

Doordat WZ&PC Purmerend al sinds 1923 bestaat hebben we decennia ervaring in aanleren van alle aspecten van het zwemmen. Omdat wij meer zijn dan een zwemschool alleen en een wedstrijd en polo afdeling hebben, komt het vaak voor dat een van onze toppers van deze afdelingen de meer gevorderde zwemmers les geven. Hierdoor leren de kinderen niet alleen goed zwemmen, maar leren ze ook hoe je heel hard kan zwemmen!

Alle diploma's al?

Heb je al je ABC-diploma's gehaald maar wil je blijven zwemmen? Dat kan bij WZ&PC Purmerend! Je kan na het behalen van je diploma's gelijk doorgaan met wedstrijd-zwemmen, waterpolo en/of natuurlijk de andere diploma's halen!

 

Weet u genoeg? Wordt dan lid!

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd mailen naar de vereniging:

leszwemmen@wzpc.nl

 

Kijkt u voor meer informatie over diploma zwemmen ook eens op de volgende sites:

KNZB - Voor meest gestelde vragen over diploma zwemmen
NRZ - Eisen aan een zwemdiploma