Sterrenplan

Het Sterrenplan is een 14-16 maanden durend traject (bij 2x zwemmen per week), voor kinderen die hun zwemdiploma’s  behaald hebben. Met het Sterrenplan blijven kinderen op een speelse en leuke manier bezig in het water. Hun zwemvaardigheid wordt verbeterd waarbij het plezier van het kind centraal staat. Net als de andere lessen gaat Sterrenplan alleen niet door in de kerstvakantie en de zomervakantie.

 

Modules

Het Sterrenplan bestaat uit 5 sporttak specifieke (bv waterpolo) en 7 sporttak overstijgende modules (bv ik speel samen met anderen). Per module worden de vaardigheden, oefenstof en aandachtspunten beschreven.

Aan de hand van de modules die gekozen worden, is het Sterrenplan ook zeer geschikt om kinderen kennis te laten maken met de verschillende zwemsporten.

Per jaar kunnen 9-10 certificaten worden behandeld. Hierdoor is het mogelijk om zowel voor een kortere als een langere termijn het Sterrenplan aan te bieden. Dit geldt voor zwemmers die 2 x in de week zwemmen.

Posters, certificaten en stickers

Om de kinderen enthousiast te houden en te stimuleren zijn ook voor het Sterrenplan materialen beschikbaar. Zo zijn er twee posters ontwikkeld (1 voor jongens en 1 voor meisjes) en zijn per module stickers en een certificaat.  

Per kind is er 1 poster in het traject opgenomen. Aanschaf van een nieuwe/volgende kost €2,50.
Voor de certificaten wordt afgezwommen. De kosten hiervan zijn opgenomen in de contributie.

 

We vragen u een snorkelset aan te schaffen, die nodig is in de lessen.

Aanmelden graag via de mail, info@wzpc.nl .

 

Trainingstijden:

Dinsdag en vrijdagavond van 18.00 – 18.40 uur

Voor verder informatie kunt u terecht bij: info@wzpc.nl

Info mbt sterrenplan