Wedstrijdzwemmen:

 

Wedstrijdzwemmen is een individuele sport. Tijdens de wedstrijden probeer je jouw eigen tijden te verbeteren om steeds sneller te worden. Om sneller te worden moet er natuurlijk getraind worden en de training bestaan uit: techniektrainingen en conditietrainingen.

 

Ook zwem je bij WZ&PC ook als team, in de competitie, WZ&PC Purmerend heeft een sterk team dat uitkomt in de B klasse van het Nederlandse zwemmen. Ons succes rust op 2 sleutelwoorden: Trainen en plezier.     

   

Hoe word je lid?

Om lid te worden dien je eerst contact opnemen met een contact persoon van de wedstrijdafdeling.

Zij maken dan een afspraak voor een proefles en daarna zal er een inschrijfformulier moeten worden ingevuld.

 

Trainen:

Om het hoogste te bereiken moet er uiteraard hard getraind worden. Snel zwemmen lijkt eenvoudig maar je hebt er een goede techniek, conditie, doorzettingsvermogen en concentratie voor nodig. Daarom heeft WZ&PC voor elke leeftijdsgroep enthousiaste gediplomeerde trainers die van jongs af aan de begeleiding geven om het ultieme doel te bereiken. 

 

Contacten:

Voorzitter Wedstrijdzwemmen
Vacant
wedstrijdzwemmen@wzpc.nl

 

Wedstrijdsecretariaat

Mw.M.(Marja) Brinkhof

Mw.J.(Jessica) Soebroto

Dhr.J.(Jeanis) Lam

wedstrijdsecretariaat@wzpc.nl

Voor de Masterwedstrijden:

Mw.W.(Wilma) van Wattingen Masterzwemmen

 

Hoofdtrainer:
Vacant
 

Plezier: 

Zoals we allemaal weten is hard trainen alleen niet genoeg, plezier is de andere belangrijke sleutel tot succes. Wedstrijden zijn dan ook altijd een gezellig happening, waar zwemmers van de eigen club en andere zwemmers uit het hele land met en tegen elkaar strijden. Tijdens de wedstrijden ontstaan vriendschappen voor het leven.

 

Oftewel, wil jij aan een sport doen waar je niet alleen sportief van wordt maar waarmee je ook nog eens vrienden maakt over het hele land? Meld je dan aan om een keer mee te komen trainen.