Teamindeling 

Waterpolo seizoen 2017-2018

Heren 1

Een ambiteus en gedreven heren team. Vorig seizoen zich weten te handhaven in de eerste klasse district. Onder leiding van hoofdcoach Martin Denekamp.


Heren 2

Het team met ervaring en gezelligheid. Een gemixt team van jeugd en vedette. Beide Heren teams + Herenjeugd trainen op dinsdag en donderdag van 21.00u tot 22.15u. Na de laatste training is er altijd wel tijd vrij te maken voor een biertje bij de Bonte Koe.


Dames 

De Dames hebben een ruim aantal speelsters en trainen één keer in de week. Ieder zwemt op zijn eigen tempo mee met de trainingen. Dit team is wel mooi in 2014-2015 kampioen geworden! Een cappuccino na afloop van de woensdagtraining komt geregeld voor.


Herenjeugd <19

Een ingespeeld team dat speelt met overtuiging. Ook wel bekend als de kampioenen van 2014 & 2016. Trainingen zijn op dinsdagavond samen met de heren + woensdagavond op half bad naast de Dames. Aankomend jaar spelen zij weer een klasse hoger dan hun eigen leeftijd. Zij krijgen training van 2 trainers waarvan er 1 een gediplomeerd is.

 

Foto Waterpolo Heren

 

Aspiranten <15

Er zijn aankomend seizoen 2 Teams <15. Hierbij is er onderscheid gemaakt tussen een gemengd team en een jongens team. Zowel jongens als meiden gaan dit seizoen gezamelijk voor een hoge te scoren in de competitie.


Pupillen <13

Er is één team onder de 13 jaar. Er zijn een paar pupillen die in hun laatste jaar zitten, aangevuld door beginners die ook al veel vooruitgang maken. Veel potentie in het team om wedstrijden te gaan winnen.

 

Mini Pupillen <11

Een nieuw waterpoloteam heeft zich aangesloten bij WZ&PC Purmerend. De jongste waterpolo talenten doen enthousiast mee en trainen om beter te kunnen zwemmen en waterpolo te leren. Na een jaar competitie zijn zij helemaal klaar voor de top!

 

Alle teams <15, <13 en <11 jaar trainen op donderdag van 19.00u tot 20.00u en op zondag van 8.00u tot 9.00u. 

 

Foto Waterpolo Jeugd